Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
New Member
Posts: 2
Registered: ‎03-02-2017
Accepted Solution

Error: Login failure check user password and or setups [Xerox 7855]

[ Edited ]

Ok, im troubleshooting the error "xerox login failure check user password and or setups" at one of our locations. Ive check the user name and password and even tried another one. The share has the correct permissions for those users.

So i'm trying to make sure this is how it is suppost to look. OR do i need "\\MyServer\scans" in the SHARE?
Under Login Name should I do "MyDomianName\MySignOnName" ?

Also does it anything need to be under "Properties > Services > Workflow Scanning > File Repository Setup" or just in the Adress Book Entry?

System: 073.040.075.34540
Xerox.jpg

Thanks!

Analyst Nation Moderator
Posts: 4,509
Registered: ‎11-25-2013

Re: Error: Login failure check user password and or setups [Xerox 7855]

If you have Server 2012 you will need a firmware update.

 

If the printer is not registered on an actual Domain you can't use the server host name, you have to use the IP address (Windows Networking is not supported in Connectkey printers), this is certainly not the case if the printer is on a static IP address.

 

do i need "\\MyServer\scans" in the SHARE?

 

Nope. that will fail for sure

 

Under Login Name should I do "MyDomianName\MySignOnName" ?

 

On any current OS the answer is yes, purely because local accounts hardly exist, best bet is to always use the exact name in brackets in the permissions

 

win10SMB.GIF

 

 

File Repository applies only to Templates within Network Scan, your address book entry doesn't reference it in any way.

Please be sure to select "Accept Solution" and or select the thumbs up icon to enter Kudos for posts that resolve your issues. Your feedback counts!

Joe.
New Member
Posts: 2
Registered: ‎03-02-2017

Re: Error: Login failure check user password and or setups [Xerox 7855]

It works!
Not sure if it was the updated software and/or the "Domain\UserName" change but it works now!

BTW:Love the new "Test Destination" Feature!