Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted
Frequent Member
Posts: 41
Registered: ‎06-26-2013
Accepted Solution

Versant 2100 print issue

I am getting a "Processing Error - job failed in imposition" message while trying to resubmit a job that ran successfully 3/15/2017.

 

This is occurring after pausing job so system can be shut down each  night.

Job will not run so I have to delete it, often job has to be resubmitted to the Versant from Acrobat Pro DC.

Most jobs are run 2up, 1up Auto center or imposed using booklet configuration/setup.

 

Win7 platform

FreeFlow PC front end

Versant 2100

Analyst Nation Moderator
Posts: 4,159
Registered: ‎11-25-2013

Re: Versant 2100 print issue

If it is all jobs when reprinted the PDL option is probably not on.

 

And since I can't remember if the 2100 has a Windows or Solaris FFPS, here are both in screenshots.

 

Capture.GIF

 

Capture.GIF

 

If it is a job specific thing, you may be better off calling for 2nd level and have them collect the Outloads to build your setup in their lab to figure it out (2nd level would need to escalate to Engineering for that, so it won't be a one and done call.)

Please be sure to select "Accept Solution" and or select the thumbs up icon to enter Kudos for posts that resolve your issues. Your feedback counts!

Joe.
Frequent Member
Posts: 41
Registered: ‎06-26-2013

Re: Versant 2100 print issue

I looked and have copied what you have in screen shot.

Retain PDL files box was checked

Maximum % Spool Capacity was set to 20% so I have increased to 50%

 

Is there anything else I should look for? When these changes are made FreeFlow auto-restarts

Analyst Nation Moderator
Posts: 4,159
Registered: ‎11-25-2013

Re: Versant 2100 print issue

It's done on a protected partition so it needs to reboot to resize it.

That should be it, assuming increasing the spool fixed it, and there was not a bug or something entirely different causing the issue.

 

Sorry about the double screenshot, 2nd picture should have been the Solaris setup, guess I was rushing and never noticed I used the same pic twice.

Please be sure to select "Accept Solution" and or select the thumbs up icon to enter Kudos for posts that resolve your issues. Your feedback counts!

Joe.