Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
New Member
Posts: 6
Registered: ‎08-30-2017

Security Settings on WorkCentre 3615

I'm new in this Forum; I have an ISSUE with my Xerox WorkCentre 3615. I Enabled Administrator Login in my MFP & set a User Name & Password then click on Save, after that I can't login, it's asking my for Authentication, I place my User & Password but it said "Power Off / On the printer to login as System Administrator" I powered off the machine but continue with the same ERROR.

Any help please, thank you.

Community Manager
Posts: 2,526
Registered: ‎07-21-2010

Re: Security Settings on WorkCentre 3615

Hi Luguywow,

Thank you for using the Support Forum. please take a look at the solution for resetting the network setting and see if this will help with the error you are seeing.  If this does not help please consider contacting your support centre for further assistance.

Thanks,
CherylO-Xerox
Community Manager

Be sure to click Kudos for those who have helped you.
Select Accept as Solution for posts that have helped to solve your issue(s)!

Member
Posts: 16
Registered: 3 weeks ago

Re: Security Settings on WorkCentre 3615

Try to repeat it a few times
New Member
Posts: 6
Registered: ‎08-30-2017

Re: Security Settings on WorkCentre 3615

[ Edited ]

Hi CheryI0, thanks for your replay but, I'm not clear here, you recommended me to "Reset the Network Settings", this is the solution for the issue I have with "Admin Login"? on XEROX WorkCentre 3615 MFP, Win 7 Pro machine. Please can you help me?

Thank you.

 

 

Community Manager
Posts: 2,526
Registered: ‎07-21-2010

Re: Security Settings on WorkCentre 3615

Hi Luguywow,

If the machine is not taking your username and password or the default values which are username admin and the password left blank, then you are locked out and you need to reset so that you can access the settings and try again. 

Thanks,
CherylO-Xerox
Community Manager

Be sure to click Kudos for those who have helped you.
Select Accept as Solution for posts that have helped to solve your issue(s)!

New Member
Posts: 6
Registered: ‎08-30-2017

Re: Security Settings on WorkCentre 3615

Thanks SheryIO for your replay, that's exactly what happen, I'm looked out, can you tell me please how I can "Reset" it please?
LUGUYWOW
Analyst Nation Moderator
Posts: 5,066
Registered: ‎11-25-2013

Re: Security Settings on WorkCentre 3615

Her first response here was a direct link to the directions, just click the link

Please be sure to select "Accept Solution" and or select the thumbs up icon to enter Kudos for posts that resolve your issues. Your feedback counts!

Joe.
New Member
Posts: 6
Registered: ‎08-30-2017

Re: Security Settings on WorkCentre 3615

Thanks Joe053204-xrx for your replay, the link she sent me is for "Network Settings Reset" my question is? this is the solution to "Admin Login Reset"? The problem is that I have several same machines but it's only one that has problem with the Admin Login, if I reset the "Network Settings" it doesn't affect the rest of the Devices & Printers I have in my Network? Let me know please, I have to wait to be done this issue to set the "Admin Login" in others Printers that are the same model as this one.
Thank you
LUGUYWOW
Highlighted
New Member
Posts: 6
Registered: ‎08-30-2017

Re: Security Settings on WorkCentre 3615

Thanks LouiseMiller, still waiting for more info about the solution of this issue, a little confuse because the solution I have from the forum is to "Reset Network Settings" & I'm asking for "Administrator Login" Reset, if this is the solution I'm waiting for someone to confirm me it, I already asked; just trying to go deeply to ensure not to have an additional problem with the machine, either way I'll thanks any subjections & help as always do. Thanks Forumers!!!