Support Community
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
New Member
Posts: 3
Registered: ‎06-15-2017

workcentre 3335 Address Book keep loading

Hello,

 

I have some problems with my Workcentre 3335.

I cannot add new coleagues to address book because the only thing that I can see is a loading screen "Please wait......"

Capture1.JPG

I mention that i tryied in different browsers (Chrome, Edge and IE) 

Honestly i don;t know what to do 

Please help 

Analyst Nation Moderator
Posts: 5,889
Registered: ‎11-25-2013

Re: workcentre 3335 Address Book keep loading

Any chance you have Javascript disabled? That is what runs the whole page that is trying to load.

Please be sure to select "Accept Solution" and or select the thumbs up icon to enter Kudos for posts that resolve your issues. Your feedback counts!

Joe.
New Member
Posts: 3
Registered: ‎06-15-2017

Re: workcentre 3335 Address Book keep loading

Hi Joe,

 

Java is enabled, i even tryied on another PC.

Everything works like a charm except this page.

Is there a method to factory reset this printer? I only found network factory reset but not entire printer.

Thanks

 

Catalin

Analyst Nation Moderator
Posts: 5,889
Registered: ‎11-25-2013

Re: workcentre 3335 Address Book keep loading

Try updating the firmware first

Please be sure to select "Accept Solution" and or select the thumbs up icon to enter Kudos for posts that resolve your issues. Your feedback counts!

Joe.
New Member
Posts: 3
Registered: ‎06-15-2017

Re: workcentre 3335 Address Book keep loading

Hi,

 

I did upgraded firmware to the las version but still nothing.

Can you please tell me how to factory reset whole printer so i can start over with configuration

Thanks

 

Catalin

Analyst Nation Moderator
Posts: 5,889
Registered: ‎11-25-2013

Re: workcentre 3335 Address Book keep loading

I don't know of any method available to wipe this generation of devices, I believe a tech is needed as I believe it uses a tool on their laptop to format the image disk and reload it.

 

I am not sure of that though, sorry.

Please be sure to select "Accept Solution" and or select the thumbs up icon to enter Kudos for posts that resolve your issues. Your feedback counts!

Joe.