cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Fabio Valued Advisor
Valued Advisor

Re: Add Me button during Scan to Email missing after firmware upgrade

i created that ticket, but its not relevant to the from / to issue

its something else :)

0 Kudos
tc11 Frequent Member
Frequent Member

Re: Add Me button during Scan to Email missing after firmware upgrade

Quick question for you. Are you running the newer firmware 101.001.009.00300? We rolled back the firmware on one of our devices just to see what happened and the Add Me button returned. Regarding the PaperCut config, we do have the email address populated for all of our users. Thanks!
0 Kudos
Fabio Valued Advisor
Valued Advisor

Re: Add Me button during Scan to Email missing after firmware upgrade

Yes , 00300, working without issues, add me button is working as expected if....
Email address visible filled in in papercut
And
Personalization option on machine is on
0 Kudos
tc11 Frequent Member
Frequent Member

Re: Add Me button during Scan to Email missing after firmware upgrade

Hi Fabio. Thanks. What version of PaperCut are you running? So weird this does not work for us... Argghhh
0 Kudos
Fabio Valued Advisor
Valued Advisor

Re: Add Me button during Scan to Email missing after firmware upgrade

we are running 18.3 releases

i do like 2 papercut installs on customer sites every week, never have issues with it

you know there is an advanced line in the devices in papercut? on every device you can configure :

ext-device.xerox.send-users-email-address-to-device , but that is default to DEFAULT = YES , so unless you changed it, there shouldnt be any problem

 

the only issue on altalink is that the FROM address is ALWAYS the one from the logged in user, regardless the setting on an altalink that alawys a static from address should be configured, but there is already a patch for it

this is needed if you are working with office 365 for example, and a service account is filled in, then the from addres may not change

0 Kudos
tc11 Frequent Member
Frequent Member

Re: Add Me button during Scan to Email missing after firmware upgrade

Hey Fabio, this is most confusing. We had already checked that advanced line in PaperCut and that was set to default. Even changed it to Yes just for this one device we are testing with but no dice.

We ended up installing the older firmware on our C8070 and verified the Add Me button was back. We then installed this latest firmware again and the Add Me button is gone even when enabling the Personalized User Profile. We know it is getting email address information after we log in. After clicking on the Email button and Show Additional Features at the bottom of the screen, it shows my personal email address in the From and ReplyTo fields.

We're running PaperCut 18.1.3 but we don't think that is a factor at least after looking through their release notes since that version.

0 Kudos
Fabio Valued Advisor
Valued Advisor

Re: Add Me button during Scan to Email missing after firmware upgrade

well, i just checked to be sure, firmare : 101.002.009.00300

 

see here my add me button , no issues at all

 

addme.JPG

 

Fabio Valued Advisor
Valued Advisor

Re: Add Me button during Scan to Email missing after firmware upgrade

quick note

 

seems on altalink with 101 firmware , when NO LDAP is configred, the ADD ME button never appears

this is indeed different with .100 firmware, then there was always an add me button, even if no LDAP configured

this was also working correctl on xerox worcentre, seems indeed then a bug in .101

tc11 Frequent Member
Frequent Member

Re: Add Me button during Scan to Email missing after firmware upgrade

Thanks for the note Fabio! We do not use LDAP configurations on the device itself, just info via PaperCut.

0 Kudos
Highlighted
Fabio Valued Advisor
Valued Advisor

Re: Add Me button during Scan to Email missing after firmware upgrade

Guys for info, this is now escalated, as soon I have the patch, I will post here....
In the meantime time, what u figured out for a workaround, if you enable "auto add me" then your email address is filled in...

Just seems the "add me" button is not visible when " auto add me" is turned off, in combination with no ldap/email attribute