cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
FL3X New Member
New Member

Workflow scanning issue on WC 5845/7530

Jump to solution

Hi folks

 

I know there's quite a few posts already on workflow scanning, but this one is a little different. I seem to have an issue when it comes to setting up workflow scanning on one of our WC5845. We set up the share on our VNX, created an account with full rights to the share. Also set up the IP, the port, but when I go to do a scan, it gives me a log in failure set user/password or setups.

Now the funny thing is, it works on our Phaser 3635. I put the exact same settings and it works. Bare in mind all of these printers are on the same network. I thought it was the SMB port that was the issue, but I've tested with both port numbers; 139, and 445 on our p3635 and it works.

I did notice from my Centerware web portal, when I go on the WC5845 interface and do a test to check the workflow settings, it says invalid username and password.

My question is, what can be wrong. Why does it work flawlessly on our phaser but not on our 5845 nor our 7530.

The system software version on our 5845 is 071.190.034.06000

 

Thanks a lot for your help

0 Kudos
9 Replies
Kimzi Valued Advisor
Valued Advisor

Re: Workflow scanning issue on WC 5845/7530

Jump to solution

Hi you!

 

Even if it does say invalid user name/password, it could be the path thats wrong too.

I suggest you double check your settings, if you want you can post a screenshot here and give us more info on ur setup for us to be able to help you.

 

Best Regards

Kimzi


--------------------------------------------
Please remember to select "Accept as Solution" for posts that helped you solve the issue.

0 Kudos
FL3X New Member
New Member

Re: Workflow scanning issue on WC 5845/7530

Jump to solution

Hi Kimzi

 

thanks for the reply.

 

I have quintupled check my settings. Here are some of the things that I have tried

 

-IP instead of HOST name - vice versa

-Putting full path of share name. instead of just Pharmacy, I put \\vnxrslpool\PHARMACY

-Checked the file properties on the our VNX and it is not set to case sensitive. Although the share name is in caps, it does not affect the naming convention.

-Different port for SMB (both 139 and 445 worked on our Phaser, so it's not a port issue

-Changed the password of the account pharmacyscanning which has writes to the share. A simple AD Service Account used for this purpose.

 

Here are some screen shots of both, the Phaser - which works, and the problematic 5845.

 

We were curious to try on our WC7530 because it is the same UI as the 5845, and of course, no luck with this printer as well. But the main concern is the WC 5845.5845.PNG3635.PNG

As you can see for the Phaser, it is currently set up using Host name, but we also tested using IP and it works. Like I said, it works flawlessly with this printer.

 

Thanks for your help

 

Dan

0 Kudos
FL3X New Member
New Member

Re: Workflow scanning issue on WC 5845/7530

Jump to solution
Sorry for image size, just cropped with SnippingTool.
0 Kudos
Kimzi Valued Advisor
Valued Advisor

Re: Workflow scanning issue on WC 5845/7530

Jump to solution

Hi again!

 

Could you possibly post a screenshot on the 5845 / 7530 instead? as it's the one thats not working.

As it's not working for both printers, I would guess that it's the settings.

 

Best Regards

Kimzi


--------------------------------------------
Please remember to select "Accept as Solution" for posts that helped you solve the issue.

0 Kudos
FL3X New Member
New Member

Re: Workflow scanning issue on WC 5845/7530

Jump to solution

Hi

 

Wow, fail. I posted the same picture twice...Ok, here we go5845.PNG

 

Thanks

0 Kudos
Kimzi Valued Advisor
Valued Advisor

Re: Workflow scanning issue on WC 5845/7530

Jump to solution

Hi, Flex!

 

Sry for not replying, I have been off for a while, though I cannot seem to see any problem with ur setup, even though it's rather small.

Maybe someone else do have tips on how to solve this

 

Best Regards

Kimzi


--------------------------------------------
Please remember to select "Accept as Solution" for posts that helped you solve the issue.

0 Kudos

Re: Workflow scanning issue on WC 5845/7530

Jump to solution

Hi FL3X,
Thank you for using the Xerox forum.

 

If the date/time are not setup on the printer correctly, the mismatch can cause no scanning.
Look for that setting on your printer and verify that it is correct.

 

I would suggest that you then look at the Xerox support page for 5845 review those solutions.

You can see many possible solutions and it would be good to know which were performed if the time setting is not your problem.

5845.JPG


If that does not resolve your issue you may consider contacting our specific product support experts at the following link:
Fast Track to the Expert

Mitch Swetsky
Xerox Customer Tools & Social Media Moderator
CM_Cert_Logo_Color.png

Please be sure to select "Accept Solution" and or select the thumbs up icon to enter Kudos for posts that resolve your issues.
Your feedback counts!
0 Kudos
Highlighted
FL3X New Member
New Member

Re: Workflow scanning issue on WC 5845/7530

Jump to solution

Hi Guys

 

I just wanted to say that I have found the solution. It's quite the minute detail. All i had to do was to put my Domain as a prefix before the username. Those models are set up that way for some reason.

Although you do not have to do this on the Phaser 3635, and that's what through me off.

 

Cheers!

Kimzi Valued Advisor
Valued Advisor

Re: Workflow scanning issue on WC 5845/7530

Jump to solution

HI, Fl3x

 

Thats great!

Thank you for coming back to us, might help others :)

 

Best Regards

Kimzi

0 Kudos