cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
New Member
New Member

ldap only pulling one connection settings for scanning

We have ldap up and running. We have two connections in the LDAP, one for customers in the X side of the business and one with customers in the Y side of business. ( it is split out cause we could not get the root of AD to work, so we had to specify OU's. The root would freeze and not come back with any information) So they are split out with X being the first ldap connection and Y being the second in the list.

 

Anyone can login and authenticate whether they are in group X or Y. But when group X logs in they can scan to their home drive with information that is pulled from AD. However when Y logs in they can not scan to thier home drive. You get a message that says invalid location please see SA.

 

on the trouble shooting side. if I replace group Y to be first in the ldap setup then their information will pull and X's will not. Am i missing something. if it works for one group it should work for the other esp since i know the LDAP connection works. when i test LDAP it pulls all the information from group Y just like it does with X.

0 Kudos
1 Reply
Highlighted
Community Manager
Community Manager

Re: ldap only pulling one connection settings for scanning

Hi BG582,

Thank you for using the Support Forum. With no information on the machine you are using I am not able to suggest a resolution. If you have not already resolved this issue, we suggest you search our online knowledgebase for your product.

 

Alternatively, you can visit our Contact Us page for other support options.

Thanks,
CherylO-Xerox
Community Manager

Be sure to click Kudos for those who have helped you.
Select Accept as Solution for posts that have helped to solve your issue(s)!

0 Kudos