cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
New Member
New Member

CentreWare Web 'Usage Counter History report' showing 'No data' message.

Hi,

when we run our Usage Counter History report in the Xerox Centre Web software, we don't get any printers appearing on the report, but only a message saying 'no data'.

We have checked the settings on the Network - Historical Data screen as per the

'Xerox CentreWare® Web Guide'  and they seem to be ok, but would there be any other flags/check boxes within the software that would need changed to get the report to run correctly?

 

Any help greatly appreciated,

thanks,

Paul.

0 Kudos
3 Replies
Highlighted
Community Manager
Community Manager

Re: CentreWare Web 'Usage Counter History report' showing 'No data' message.

Hi Paul,

Thank you for using the Support Forum. Please take a look at the support page for Centreware Web and see if you can find a solution.  If not you will need to contact your support centre for further assistance.

Thanks,
CherylO-Xerox
Community Manager

Be sure to click Kudos for those who have helped you.
Select Accept as Solution for posts that have helped to solve your issue(s)!

0 Kudos
Highlighted
Technical Escalation User
Technical Escalation User

Re: CentreWare Web 'Usage Counter History report' showing 'No data' message.

I have the same problem

0 Kudos
Highlighted
Community Manager
Community Manager

Re: CentreWare Web 'Usage Counter History report' showing 'No data' message.

Hi mb,

Thank you for using the Support Forum. If the information on the website for CentreWare Web listed above does not help then please consider contacting your support centre for further assistance.

Thanks,
CherylO-Xerox
Community Manager

Be sure to click Kudos for those who have helped you.
Select Accept as Solution for posts that have helped to solve your issue(s)!

0 Kudos