cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Frequent Contributor
Frequent Contributor

Device Logo not appearing on new SPAR

I have recently upgrade a vary of different machine types to the latest SPAR(072.040.145.05000) released on 6th March 2015, now the logo won't appear on the devices. It shows on Centreware that the logo is on the device, however it does not show on the physical device. I have used this SPAR on WC6655, WC7855 and WC7970.

 

Any suggestions?..

0 Kudos
3 Replies
Highlighted
Community Manager
Community Manager

Re: Device Logo not appearing on new SPAR

Hi Reproman 1984,

Thank you for using the Support Forum. I am not sure I am understanding your question, are the machines not booting up or turning on or are they just missing the logo but otherwise working?  Please follow these solutions for no power if that is the issue paying particular attention to being plugged into a dedicated outlet.  If this does not help please consider contacting your support centre for further assistance.

Thanks,
CherylO-Xerox
Community Manager

Be sure to click Kudos for those who have helped you.
Select Accept as Solution for posts that have helped to solve your issue(s)!

0 Kudos
Highlighted
Frequent Contributor
Frequent Contributor

Re: Device Logo not appearing on new SPAR

The device does not show the logo on the front panel of the machine, however when you go and upload the logo onto the Centreware of the machine, it shows that the logo should be on the machine.

 

The machines work fine, its just that the logo is not appearing on the front panel.

 

Thanks

0 Kudos
Highlighted
Occasional Advisor
Occasional Advisor

Re: Device Logo not appearing on new SPAR

Maybe try logging in on the UI of the machine as administrator then go into tools. Go to service settings, service registration and see if it is there and enabled.
0 Kudos