cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
pcain New Member
New Member

Problems installing Travel Scanner 150

  I am Tech Support at a small hospital. We already have several of your Travel scanners (20 or 30). The last one that we purchased I am having trouble Calibrating. I have tried 3 different NEW scanners. I have sent two back thinking they are defective. The scans come out dark and fuzzy, basicly unreadable. I have tried the different drivers from the latest on the website to older CDs I have here. I can take a scanner we have already purchased from another user here and it works fine on the PC I'm trying to do the install. This PC is windows XP, but I have also taken the NEW scanner and installed it on my Windows 7 PC and I have the same problem with darkness and fuzzyness. I'm not sure what to do? The company we are purchasing them from isn't going to keep sending replacements, but none of them are working. Do you have any suggentions?

 

Thank you

Pat Cain

0 Kudos
2 Replies
Community Manager CherylO-Xerox
Community Manager

Re: Problems installing Travel Scanner 150

Hi Pat,

Thank you for using the Support Forum. Please make sure that you have totally removed the drivers from the XP machine then reboot the PC and reinstall the latest driver.  If you still have an issue then take a look at the knowledgebase for additional information.  If you are unable to find the answers please contact support

Thanks,
CherylO-Xerox
Community Manager

Be sure to click Kudos for those who have helped you.
Select Accept as Solution for posts that have helped to solve your issue(s)!

0 Kudos
tedtol New Member
New Member

Re: Problems installing Travel Scanner 150

I have a new Travel Scanner 150 but my problems is not with software but, I think, hardware. I have not been able to scan a document, e.g. receipt, 8 x11 page of typed words, nor color printed brochure without the output being fuzzy and totally unreadable. I have twice calibrated but to no solution. What else should I be doing to correct the problem? Thanks to the forum for help.
0 Kudos