cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Eddles
New Member
New Member

C400 - IP address showing as 0.0.0.0 on the main page

Product Name: VersaLink C400 Color Printer
Operating System: macOS 12 - Monterey

Have a misbehaving C400 I'm trying to fix.  One issue I spotted, which may be the root cause of all my problems, is that the home screen is showing an IP address of 0.0.0.0.  I can access the printer via Ethernet on the IP 192.168.1.47 fine, the printer can download an update from the Internet, tapping on "Device - About" shows "192.168.1.47" under "IPv4".  Looking on Google, it says I need to set Ethernet as primary interface, but I can't find where to set this, if it's available?  Or is there another way to fix the issue, please?  Many thanks.

0 Kudos
3 Replies
CherylO-Xerox
Valued Advisor
Valued Advisor

Re: C400 - IP address showing as 0.0.0.0 on the main page

Hi Eddles, 

Thank you for using the Support Forum. Please take a look at this article form the online support for your printer.  If the information in the article does not answer your questions please consider contacting your support centre for further assistance.

Thanks,
CherylO-Xerox
Community Manager

Be sure to click Kudos for those who have helped you.
Select Accept as Solution for posts that have helped to solve your issue(s)!

Re: C400 - IP address showing as 0.0.0.0 on the main page


@Eddles wrote:

Have a misbehaving C400 I'm trying to fix.  One issue I spotted, which may be the root cause of all my problems, is that the home screen is showing an IP address of 0.0.0.0.  I can access the printer via Ethernet on the IP 192.168.1.47 fine, the printer can download an update from the Internet, tapping on "Device - About" shows "192.168.1.47" under "IPv4".  Looking on Google, it says I need to set Ethernet as primary interface, but I can't find where to set this, if it's available?  Or is there another way to fix the issue, please?  Many thanks.


You should check this out may be help you https://www.support.xerox.com/en-us/article/en/2056743.html?_ga=2.143092725.1900697145.1645787388-12...  My Balance Now

0 Kudos

Re: C400 - IP address showing as 0.0.0.0 on the main page

Here is a screenshot showing where to set your ethernet or wired network as the primary.

Network Primary.jpg

I hope this helps.