Witam mam ten sam problem czy ktoś zna rozwiazanie tego problemu?
I co udało sie jakoś rozwiazac problem z drukarka bo mam identyczna sytuacje i nie umiem tego naprawic??
Witam,
Mam podobny problem z Phaser3020. Po przejściu w tryb uspienia drukarka przy komendzie drukuj nie wzbudza sie. Nieststy po nacisnięciu przyciski POWER drukarka nie loguje sie do sieci WiFi. Aby przywrócić połączenie WiFi konieczne jest uruchomienie Wireless Setup.
System drukarki V3.50.21.03, Wersja strownika v3.70.20, Windows10.
Proszę o sugestie rozwiązania problemu.
Dziękuje.
Artur
Hi tomek,
Thank you for using the Support Forum. Please make sure you have upgraded the Firmware to the that was released on 1/11/2022 and the current print utilities that were released on 11/01/2021 on this webpage. If the issue continues please consider contacting your support centre for further assistance.
Mam taki problem, mianowicie po zainstalowaniu wszystko działa prawidłowo. wydruki idą przez wi-fi. Gdy drukarka przejdzie w stan uśpienia przestaje reagować. Nie mam jej na routerze, zrywa połączenie. Klikanie WPS nic nie daje. po wyłaczeniu z prądu i włączeniu drukarka drukuje oczekujące zadania. czy to problem sprzętu czy konfiguracji •