cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
yeemomma New Member
New Member

Pad Printing with FreeFlow and iGen 5

We are running FreeFlow to the iGen 5. We do lots of pad printing and have been using a queue to set up the layout, and the pad printing. We would proof the job, setup the correct number of pads, process and hold, and print.

 

A couple of weeks ago, the queue stopped working. Now, no matter what number we put in the queue before release, the job prints the number of pads in the original queue. Process and Hold does not "reset" the quantity anymore.

 

 

Help

0 Kudos
3 Replies
Analyst Nation Moderator Joe053204-hcl
Analyst Nation Moderator

Re: Pad Printing with FreeFlow and iGen 5

I answered you when you asked on Monday, I will just past that response below

 

It has to be assumed that the queue is broken, so it would stand to reason that simply making another one with the same settings and a different name would fix it.

 

Assuming nobody disabled PDL retainment on the FFPS...

1.JPG

 

Then you would need to troubleshoot in steps

1. Import pdf to the FFPS and apply settings, does it work?

2. Does it work imported to a new queue with the right settings?

3. Print to the queue from whatever application, does it still work?

4. Did MS decide your Windows 10 PC should be using a class driver?

 

etc etc to find the problem

Please be sure to select "Accept Solution" and or select the thumbs up icon to enter Kudos for posts that resolve your issues. Your feedback counts!

Joe
0 Kudos
Highlighted
yeemomma New Member
New Member

Re: Pad Printing with FreeFlow and iGen 5

A new queue does not work. 

Any delivery of the file to the queue does not work

The file, on release, will print as many pads as the number set in the queue when the file hits the RIP, it does not allow you to change the number after (which worked up until about 3 weeks ago)

 

 

0 Kudos
Analyst Nation Moderator Joe053204-hcl
Analyst Nation Moderator

Re: Pad Printing with FreeFlow and iGen 5

But what you are describing is in the screenshot, it's the retain PDL setting right in the beginning of my post.

Please be sure to select "Accept Solution" and or select the thumbs up icon to enter Kudos for posts that resolve your issues. Your feedback counts!

Joe
0 Kudos