cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
JGreen New Member
New Member

Phaser 5550 only prints 10 pages then gives error.

Jump to solution

The First two lines of the error read:

 

"ERROR: undefined (COMMAND TYPE: nametype)"

"OFFENDING COMMAND: selected pages: 1 10 "Selected pages: 1 10""

 

Windows 8 PC, printing from FreeFlow VI Design Pro. The first ten print just fine, any quantity higer and I get this error.

0 Kudos
4 Replies
Analyst Nation Moderator Joe053204-xrx
Analyst Nation Moderator

Re: Phaser 5550 only prints 10 pages then gives error.

Jump to solution

Since it happens with a Freeflow product you should post in its forum.

 

 

Please be sure to select "Accept Solution" and or select the thumbs up icon to enter Kudos for posts that resolve your issues. Your feedback counts!

Joe.
0 Kudos
JGreen New Member
New Member

Re: Phaser 5550 only prints 10 pages then gives error.

Jump to solution

I will give that a shot as well. thing is, these same jobs print perfectly on our Phaser 4510.

0 Kudos
Analyst Nation Moderator Joe053204-xrx
Analyst Nation Moderator

Re: Phaser 5550 only prints 10 pages then gives error.

Jump to solution

But it won't be the printer, it is how the Freeflow interfaces, which is near always not the driver for the printer, and in that case you need to look at the print stream/PDL etc, which is simply not something most people can do, and I can't fake it, because the Freeflow stuff simply can't be replicated.

 

If the issue could be replicated with a driver, we could start looking into switching RAW to LPR to get a much smaller job size for instance, but even if that is the answer, I have no idea where in the FFPS to look.

Please be sure to select "Accept Solution" and or select the thumbs up icon to enter Kudos for posts that resolve your issues. Your feedback counts!

Joe.
0 Kudos
JGreen New Member
New Member

Re: Phaser 5550 only prints 10 pages then gives error.

Jump to solution

Turns out the solution was that the new printer did not have VI Compose installed.

0 Kudos