cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
New Member
New Member

Standard Accounting: Add new user page doesn't appear

Hi: We just got a brand new WorkCentre 7545 in our office and I'm trying to get standard accounting to work. I've created a group account and now I'm trying to create user accounts. But everytime I click on 'Add new account' I get a white, blank page. It's as if the link in Centreware wasn't leading to any page. Is there a fix for this?

 

BTW I get the same problem when I click on Default Main Screen Values in the General Configuration. Blank white page.

 

Thanks!

0 Kudos
7 Replies
Highlighted
Xerox Employee
Xerox Employee

Re: Standard Accounting: Add new user page doesn't appear

Hello eyesonthestreet,

 

I want to make sure that you have the correct procedure for adding your new user accounts.  Please follow this link which will take you to the System Admin. Guide and on Page 161 you will find the instructions for adding new user accounts.  Read through these steps and if it is the same procedure that you used and if you tried a second time and it still doesn't work, then please let me know.

 

John

0 Kudos
Highlighted
New Member
New Member

Re: Standard Accounting: Add new user page doesn't appear

Hi: Thanks for your help. Our local representative was able to open a ticket with technical support. They figure out that there's a bug in the French language version of the interface. I installed Firefox in English and it worked.

 

Cheers,

Alex

 

0 Kudos
Highlighted
Xerox Employee
Xerox Employee

Re: Standard Accounting: Add new user page doesn't appear

That's great, Alex, I'm glad to hear that you're up and running again.  Can you mark your post as a solution so that anyone else who might experience the same problem can find out what you did to fix it?

 

Cheers, Alex.

John

0 Kudos
Highlighted
New Member
New Member

Re: Standard Accounting: Add new user page doesn't appear

HI,

We got our 7535 yesterday, the technician installed the latest firmware. Things are working well, except we experience the same problem: namely in French local browser sessions the create user leads to a white page while working well in English.
I was wondering if there is any developments with this issue.

Thanks,
Kostas
0 Kudos
Highlighted
Valued Advisor
Valued Advisor

Re: Standard Accounting: Add new user page doesn't appear

yes ; that seems tobe an issue, also if your browser is et to another language , there is even a page not visible :)

 

you can easily change that language in the internet options , you dont need to install anohther browser

 

you can ttry upgrading to version : 061_121_221_20901, call xerox to obtain that firmware release

0 Kudos
Highlighted
Valued Advisor
Valued Advisor

Re: Standard Accounting: Add new user page doesn't appear

PS, also that latest version has mote detailed settings for XSA , like color settings etc

0 Kudos
Highlighted
New Member
New Member

Re: Standard Accounting: Add new user page doesn't appear

Thank you for your quick reply.

I verified and indeed I have the latest firmware installed.
So the problem remains UNRESOLVED.

Kostas
0 Kudos