cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
APelka
New Member
New Member

App error on a VLB605

We have a problem with an app on a VLB605.

 

Here are a few facts about the error:

We have adapted the scanner app from the Xerox App Gallery for the customer and installed it on the printer.

The app worked fine for a few months now.

Since last week, however, the app no longer works.

When trying to scan, the MC displays an error message.

The error message says that several EIP web services are disabled.

But this is not the case.

On the printer, all EIP web services are shown as enabled.

We have already updated the firmware.

Uninstalled the app, re-customised/created the app and reinstalled it on the printer.

Reset the printer to factory settings and reinstalled everything.

Unfortunately, all this did nothing.

What have I overlooked or done wrong?

Please for help.

 

 

 

 

App Fehler auf einer VLB605

wir haben ein Problem mit einer App auf einem VLB605.

Hier ein paar Fakten zu dem Fehler.

Wir haben die Scanner App aus der Xerox App Galerie für den Kunden angepasst und auf dem Drucker installiert.

Die App funktionierte jetzt ein paar Monate einwandfrei.

Seit letzte Woche funktioniert die App aber nicht mehr.

Bei einem Versuch zu scannen zeigt die MC eine Fehlermeldung an.

Die Fehlermeldung sagt, dass mehrere EIP-Webdienste deaktiviert sind. Dem ist aber nicht so.

Auf dem Drucker werden alle EIP-Webdienste als aktiviert angezeigt.

Wir haben schon die Firmware auf den neusten Stand gebracht.

Die App deinstalliert, die App neu angepasst/erstellt und wieder auf dem Drucker installiert.

Den Drucker auf Werkseinstellungen zurückgesetzt und alles neu installiert.

Das alles hat leider nichts gebracht.

Was habe ich übersehen bzw. falsch gemacht?

Bitte um Hilfe.

0 Kudos
2 Replies
XAS-Moderator
Xerox Employee
Xerox Employee

Re: App error on a VLB605

please download the attached zip file and run. You will need to enter the IP address of the device in question and the admin password. Once that is done, select List and then select the "Delete AG Templates". Once that is done, reboot the device and give the app another try. If there is still an issue please send a note to the feedback email address found in the gallery.

AthelstanCadell
New Member
New Member

Re: App error on a VLB605

I have a need to find and install the latest version of the application.

0 Kudos