cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Moderator XAG Admin
Moderator

Launched app shows no credits or will not load pages

 

Hello.

Recently, we have experienced a couple issues with some of the App Gallery apps (i.e.; Xerox Auto Redaction and Audio Docs).  The App Gallery team has corrected the issues.  However, if you are still experiencing problems and the apps are not running properly at the device, we recommend reinstalling the app.  Once the app has been re-installed, give it another try.  If the app is still not functioning properly, please let us know.

Thank you!

XAS Moderator

2 Replies
SteveN2 New Member
New Member

Re: Launched app shows no credits or will not load pages

After creating a custom google drive app through the channel partner portal when I access the app on an AltaLink I get the error message saying it’s unavailable. I've been getting the same error message for about three weeks now. I’ve tried it on multiple different AltaLinks, even on the latest system software that was released last week. Please advise.

 

app error.PNG

0 Kudos
Moderator XAG Admin
Moderator

Re: Launched app shows no credits or will not load pages

Hello, Steve.

My apologies for the delay.

That message typically displays if the date/time and/or time zone set on the device does not match the local time. Could you check your device date/time and reset it if it seems to be off, please?  Note: even a couple minutes off could cause the message to display.  If the time was off, could you please retry the app following the time adjustment. 

If the time is not off or if the error still occurs following a time reset, you may want to reinstall the custom app. 

If none of the suggestions above are helpful, please let me know and we will investigate further.

Thank you,

XAS Moderator

0 Kudos