cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Agency Analyst JamesAXBBDE-AA
Agency Analyst

Problem installing app from App Studio

screenerror.jpg

 

When trying to install an app to 7855 - 073.040.075.34540 - Got the error message: "unable to authinticated user." All configured username and password is correct. How can I get this machine to install an app? Thanks. 

 

James Bowen - Network Analyst

0 Kudos
7 Replies
Moderator XAG Admin
Moderator

Re: Problem installing app from App Studio

Hi James, 

 

You will need to re-enter the admin credentials for that device.

1. Go to the Devices tab

2. Select to edit that device

3. Re-enter the admin username and password and Save

4. Try the install again

 

Please let me know if you are still having trouble installing the app onto the device after performing the above steps. 

 

Thanks,

XAG Admin

0 Kudos
Agency Analyst JamesAXBBDE-AA
Agency Analyst

Re: Problem installing app from App Studio

After entering the credentials again i had the same error. I even deleted device and added it again. Anything else i can try?
0 Kudos
Xerox Employee XAS-Moderator
Xerox Employee

Re: Problem installing app from App Studio

Hi, James. 

 

Have you been able to install any other apps on this device?  

Try rebooting the device. The machine could be in an unknown state for some reason. 

 

If rebooting the device doesn't help, could you please scan and share the device Config, please. 

 

Thank you, 

XAS Moderator

 

0 Kudos
Agency Analyst JamesAXBBDE-AA
Agency Analyst

Re: Problem installing app from App Studio

We had tried reboot, no luck. Here is a copy of config. 

0 Kudos
Xerox Employee XAS-Moderator
Xerox Employee

Re: Problem installing app from App Studio

Hi, James. 

 

I just thought of another item to check. 
What is the SNMP Community String for the device set to?
To check this:
Log in to App Studio 
Click the Device tab
Select the pencil icon associated with the device.
Note the SNMP Community String setting.
 
The default value is 'private', but if this setting in App Studio does not match the actual device setting, there could be issues. 
To check this setting at the device: 
Open the device CWIS page, but typing the device IP address into a browser window. 
Log in as the device Admin
Under the Connectivity section, click Setup
Locate the SNMP entry and select the Edit link
On the next screen, click the Edit SNMP v1/v2c Properties button
(Note, the apps do not currently support SNMP v3. )
Check the SET Community Name setting.  
 
Go back to App Studio and change the device SNMP Community String to match the SET Community Name setting. 
Try to install the app again. 
 
Please let me know if the Community Strings is not the issue and I'll continue to investigate the cause. 
 

Thanks!

XAS Moderator

0 Kudos
Agency Analyst JamesAXBBDE-AA
Agency Analyst

Re: Problem installing app from App Studio

Thanks for the replies. The customer ended up not using this particular app so this never got resolved. This seemed to be a problem machine. Thanks again.

0 Kudos
Xerox Employee XAS-Moderator
Xerox Employee

Re: Problem installing app from App Studio

Hello, James. 

 

Thank you for the update on the machine.  Please let us know if any questions come up in the future. 

 

Thanks again, 

XAS Moderator

0 Kudos